Haaveiletko unelmien risteilylle lähdöstä, vaikka maailman ympäri? Onko taloudellinen tilanteesi muuten tasapainossa, mutta sinulla ei ole ylimääräistä rahaa matkustamiseen? Tai ehkä et halua käyttää säästöjäsi juuri tähän. Tämän kaltaisessa tilanteessa edullinen kulutusluotto voi olla ratkaisu. Tarjolla on useita erilaisia vakuudettomia kulutusluottoja, joita on mahdollisuus saada edullisella korolla ja pienillä kuluilla. Joissakin tilanteissa voi olla järkevää korottaa luottokortin rajaa, mutta se taas nostaa kuukausimaksua ja aiheuttaa lisäkuluja. Edullinen kulutusluotto voi olla tänä päivänä ehdoiltaan parempi vaihtoehto kuin luottokortti. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka kilpailutat lainoja lainojen vertailupalvelun avulla. Mikäli tavoitteenasi on hakea lainaa 25000 tai jokin muu summa, niin tarjoamme sinulle vinkkejä lainojen kilpailuttamiseen Rahalaitoksen lainojen vertailupalvelun avulla.

Lainojen kilpailutus kannattaa

Viime aikoina kulutusluotot ovat nousseet supersuosituiksi tavoiksi rahoittaa hankintoja. Suomen markkinoilla toimii kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, joiden yksi päätuotteista ovat kulutusluotot. Mainoksien perusteella jokainen laina vaikuttaa toinen toistaan paremmalta vaihtoehdolta. Halvat korot ja kulut esitetään kuitenkin esimerkkitapauksien kautta. Voit hyvin saada edullisen kulutusluoton, mutta usein hinnat ovat esimerkkitapauksia suuremmat. Jokaisesta asiakkaasta tehdään henkilökohtainen luottoanalyysi, jonka perusteella saat tarjouksia. Paras keino välttyä maksamasta ylisuuria luottokuluja on kilpailuttaa lainat ilmaiseksi Rahalaitoksen palvelun avulla. Yritys on toiminut Suomessa lainanvälittäjänä jo yli 10 vuoden ajan ja on vakavarainen ja luotettava rahoituslaitos. Kulutusluottojen kilpailuttaminen kannattaa ehdottomasti, koska se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Voit siis ainoastaan hyötyä vertailusta.

Miten lainojen kilpailutus tapahtuu?

Koko lainanhakuprosessi vertailupalvelun kautta on todella yksinkertaista ja nopeaa. Aluksi sinun kannattaa luonnollisesti miettiä, että kuinka paljon tarvitset lainaa. Tarvitsetko lainaa 25000 euroa Karibianmeren risteilyä varten, vai riittääkö sinulle vähempi? Ehkä haluatte lähteä koko perheen kanssa ja lainantarpeesi on suurempi? Nopeasti lainahakemuksen jättämisen jälkeen alat saamaan tarjouksia. Saamasi tarjoukset näytetään listauksena sinulle. Näet selvien lukujen muodossa lainan korot ja kulut. Tärkeää on katsoa, mikä on lainan todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkia lainaan sisältyviä kustannuksia, joita ovat koron lisäksi esimerkiksi avausmaksu, nostopalkkiot (joustoluotossa) ja tilinhoitomaksut.