Erilaisten rahoitusvaihtoehtojen vertailu on yksi nykyaikaisten verkkopalveluiden hienoimmista saavutuksista. Rahaan ja rahoitukseen on ennen vanhaan liittynyt lähes mystistä salaisuuksien verhoa. Lainaa on menty pyytämään lakki kourassa, eikä lopputulokseen johtaneesta keskustelusta ole turuilla ja toreilla tehty selkoa. Sitä, miksi kukin on juuri tietynlaiset lainaehdot saanut neuvoteltua, on voitu vain arvailla. Nykyisin on kaikki toisin, sillä internet avaa tietoa luettavaksi rajattomasti., taii ainakin sen pitäisi tehdä niin. Verkossakin on kuitenkin syytä olla varuillaan ja tarkkana, jotta varmasti saa etsimäänsä tarkkaa tietoa. Mitä lainavertailuihin tulee, tarjoaa yhden luotettavan vaihtoehdon Sambla.

Lainaa suuriin summiin saakka

Kun kyseessä on suuremman rahoituksen tarve, korostuu luonnollisesti luotonantajan luotettavuuden vaatimus. Sama pätee koko luotonhaun ketjuun, alkaen aina tiedon hankkimisesta. Myös vertailuvaiheessa on ensiarvoisen tärkeää, että käytettävissä on suoraa tietoa, jota ei verhoilla epämääräisten kaavojen ja puolittaisten laskelmien taakse. Hyvä tapa vertailla rahoitusta on sellainen, jossa kokonaiskuva syötettävistä tiedoista on näytöllä vertailua tehtäessä, ja se päivittyy jouhevasti yksityiskohtia säätäessä. Juuri tässä kuvaan tulee Sambla OY, jossa vertailua on tehtävissä merkittäviin summiin ja pitkiin maksuaikoihin saakka.

Nopea palvelu

Samblan valtti on palvelun ripeys. Kätevästi näytöllä heti toimitettavan lainahakemuksen lisäksi asiat etenevät hidastelematta seuraavissakin askelissa. Aamupäivällä tehty hakemus saadaan käsittelyyn niin nopeasti, ettei rahojen käyttöön saaminen vielä saman päivän puolella ole millään muotoa mahdoton tilanne. Kiireinen tarve voi tulla kyseeseen esimerkiksi kesälomakauden merellisissä riennoissa tai matkustaessa. Tarkemmat tiedot prosessin vaiheista voi tarkistaa helposti Samblan omilta verkkosivuilta.

Tyytyväiset asiakkaat

Vuodesta 2014 alkaen toiminut Sambla on auttanut lukemattomia ihmisiä vertailun tekemisessä, ja säästyneiden kulujen lisäksi voidaan hyvin perustein puhua säästyneestä päänvaivasta. Sadat tuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat alhaisten korkojen lisäksi saaneet nauttia tuntien säästetystä ajasta. Ilman luotettavaa ja käytännöllistä vertailutyökalua työhön pitäisi ryhtyä kynän ja paperin tai taulukkolaskentaohjelman avustuksella. Koko illan, hankalimmassa tapauksessa useammankin, työlle on laskettava myös arvo. Ei ole siis sattumaa, että juuri käytettävyys on nostanut Samblan suosituksi palveluksi, joka on kerännyt asiakkailtaan kiitettäviä arvosteluja.

Lainan vertailu pähkinänkuoressa

Kätevimmin vertailusta lisätietoa saa luonnollisesti suoraan Samblan omilta verkkosivuilta. Näyte siitä, miten yksinkertaiseksi lainojen vertailu on tehty, voidaan kuitenkin myös helposti tiivistää muutamaan vaiheeseen. Vertailuprosessi alkaa lainahakemuslomakkeen tietokenttien täyttämisellä niillä tiedoilla, joiden mukaan rahoitusta tarvitset. Tämän jälkeen hakemus saatetaan matkaan, ja kilpailutus alkaa. Tässä kilpailussa pankit ja lainanantajat kilpailevat sinusta, sillä kyseessä ovat rakennusalaakin paremmat asiakkaan markkinat.

Tarjoukset vertailussa

Hakemuksesta pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun summan ja laina-ajan. Tämän perusteella ne kokoavat sinulle parhaan tarjouksensa, jolla sinut pyritään luonnollisesti vakuuttamaan juuri heidän asiakkaakseen. Ensimmäiseen ehdotukseen ei kuitenkaan tarvitse ryhtyä, vaan 24 tunnin sisällä vertailtavaksi saapuvat tarjoukset myös muilta kilpailijoilta, ja edukkaimman etsintä voi alkaa.

Parhaan tarjouksen verkkosivusto

Kaikkien tarjousten vastaanottamisen jälkeen Sambla vertailee, mikä niistä on edullisin käyttöösi, ja tiedottaa voittajan löytymisestä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tässäkin vaiheessa voisi vielä kieltäytyä. Luotettavalla vertailusivustolla lopullinen voittaja on kaikissa tapauksissa asiakas. Sitä asiakas on kiistatta myös tilanteessa, jossa sopimus edullisesta lainasta tehdään, ja rahat ovat käytössä nopeasti. Optimaaliseen sopimukseen osapuolet saattanut vertailusivusto on avainasemassa, jota ilman tarjous olisi jäänyt helposti saavuttamatta.